Reminder: WEFTEC Chicago, nog enkele vierkante meters

Het Holland Business Pavilion zal het middelpunt zijn van de Nederlandse activiteiten tijdens de WEFTEC. Het paviljoen biedt u de mogelijkheid uw kennis, projecten en producten tentoon te stellen. Het paviljoen biedt tevens de mogelijkheid contacten en delegaties te ontvangen en is de uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten tijdens de netwerkmomenten die dagelijks gecreëerd zullen worden (bijvoorbeeld: netwerkreceptie aan het eind van de beursdag, netwerk lunch, mini seminar, side visit Milwaukee, etc.). Deelname aan het Holland Business Pavilion op de WEFTEC kost € 3.000,-, bij afname van 6m2. De prijs is inclusief standbouw, catering tijdens de beurs en organisatiekosten. We hebben een goede plek op de beursvloer (standnummer 1472), zie ook de digitale plattegrond, via deze link: http://www.expocad.com/host/fx/wef/15wftc/default.html.
De voordelen van collectieve deelname aan de WEFTEC op een rij:
·         De toegevoegde waarde die de collectieve uitstraling van Holland Branding u biedt;
·         Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt;
·         Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd;
·         De organisatie wordt u uit handen genomen;
·         Extra profilering via www.dutchwatersector.com;
·         Een scherpe m2 prijs voor vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra.
 
We hebben net een afspraak achter de rug met onze stand-ontwerpers. We vragen van de deelnemers die mee gaan een USP op te sturen, wat u komt brengen bij de WEFTEC en wat u hoopt te halen uit de beurs. Deze informatie (een zin/keywords) sturen wij aan de standontwerpers om hier het thema/de uitstraling van de stand op te baseren. Het Holland Business Pavilion kent altijd een open structuur, met voldoende exposure ruimte voor de individuele deelnemers. Als voorbeeld stuur ik u een artist impression van een eerdere beursdeelname. Bij afname van 6m2 kunt u rekenen op 2 posterplekken, tafeltje, stoeltjes en gebruik van de algemene faciliteiten.
 
Kunt u mij laten weten hoeveel vierkante meter u denkt af te willen nemen, dan kan ik daar rekening mee houden in het overleg met de standontwerpers en de indeling van de plattegrond. 
Aanmelden voor de WEFTEC kan via deze link: http://nwp.nl/formulieren/weftec.php

Naar de Bedrijvenregistervermelding van NWP
(persbericht juni 2015)