Webinar: Radar is de norm voor niveaumetingen in drinkwaterprocessen

VEGA heeft een nieuwe generatie radarsensoren ontwikkeld voor niveaumetingen in de drinkwatersector. De sensoren zijn ongevoelig voor condens, schuim of andere vormen van vervuiling en leveren mede daardoor veel betrouwbaardere metingen op dan metingen die met bijvoorbeeld ultrasone of drukmeetsystemen worden gedaan. De sensoren kenmerken zich door hun veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak en zijn dankzij de compacte maatvoering bovendien voordelig in aanschaf.

“Altijd betrouwbare metingen”

Met de nieuwe serie completeert VEGA haar portfolio met meetinstrumenten voor de drinkwatersector. Roland Rohrs, productspecialist van VEGA: “Het is al langer bekend dat vrije radarsensoren niet de nadelen hebben die andere technologieën wel hebben, zoals onbetrouwbare metingen door vervuiling. Onze radarsensoren zijn daar ongevoelig voor en leveren daardoor altijd betrouwbare metingen op. Ze voor tal van toepassingen eenvoudig in te bouwen in de bestaande procesvoering van bedrijven. Bovendien hebben ze nauwelijks onderhoud nodig, waardoor radarsensoren ook met het oog op bedrijfscontinuïteit de goede keuze zijn.”

Advies op maat

Omdat iedere applicatie anders is, ontvangen klanten altijd advies op maat. VEGA geeft dit advies desgewenst ook virtueel via Skype, Zoom of Teams. Daarnaast vinden er op 21 en 24 september Live Demo’s Online plaats. Daarin kunnen geïnteresseerden in 30 minuten ontdekken welke voordelen de nieuwe compacte druksensoren bieden voor hun toepassingen.

De Live Demo’s over radarsensoren zijn onderdeel van een reeks inhoudelijke webinars die VEGA voor diverse sectoren ontwikkelt, waaronder voor de drinkwatersector.

Neem voor meer informatie gerust contact op met r.rohrs@vega.com.

Klik hier om je aan te melden voor de Live Demo Online.