Op de stand van Schneider Electric en AvevaSelect gaan duurzaamheid en technologie hand in hand.

De watersector staat voor enorme uitdagingen op het vlak van energiekosten, waterschaarste, efficiënter beheer, bescherming van de omgeving, kortom: het realiseren van een gesloten watercirkel. Schneider Electric, ‘Water Company of the year’, toont hoe de unieke combinatie met Aveva software het voor u mogelijk maakt om de duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren met een compleet geïntegreerd open hardware- en softwareplatform, genaamd EcoStruxure.

Met EcoStruxure worden alle relevante applicaties, die nu nog vaak versnipperd zijn, bij elkaar gebracht in het Unified Operations Center. Vanuit die centrale regelkamer krijgt de gebruiker een cockpitview waarin alle belangrijke parameters en kpi’s worden getoond.

Op de beurs zal daarnaast een demonstratie worden gegeven met betrekking tot software centric automation. PLC-automatisering is in de toekomst niet langer platformafhankelijk, maar softwaregeoriënteerd. Ten slotte kunt u kennis maken met het complete Schneider Electric Telemetrie-systeem. Bezoekers kunnen battery-powered debiet- en drukinstrumentatie met eigen ogen bekijken.

www.se.com/nl/nl/

Standnr. H.130