Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) is wereldwijd marktleider in slangenpompen en aanverwante technologie op het gebied van vloeistoftransport voor de levensmiddelen-, farmaceutische, chemische en waterzuiveringsmarkt.

Met tien gevestigde merken, elk met een eigen expertisegebied, bieden we onze klanten een ongeëvenaard gamma aan oplossingen voor hun pomp- en vloeistoftransporttoepassingen. Klanten hebben hoge verwachtingen uit hun procesapparatuur en hun eerste zorg is behoud van productkwaliteit. Leveranciers van verdringerpompen zoals Watson-Marlow Fluid Technology Solutions moeten producten leveren die een reeks van eisen moeten voldoen zoals toegevoegde waarde, lage cost of ownership, betrouwbaarheid, gemakkelijk onderhoud en bewezen klantenservice.

De return on investment is ook van belang. Wij werken nauw samen met onze klanten om aan te tonen hoe onze slangenpompen presteren op het gebied van nauwkeurige dosering, transport en afvullen. En hoe dit bijdraagt aan de efficiëntie van het proces gedurende de levensduur van de apparatuur.

Factoren die moeten worden overwogen bij het kiezen van een slangenpomp zijn debiet, druk in het systeem, de viscositeit en abrasiviteit, temperatuur, voordruk en de grootte van aanwezige deeltjes. WMFTS heeft gespecialiseerde engineers beschikbaar om klanten te helpen met de juiste pompkeuze.

www.wmfts.com/nl-nl/

Standnr. A.130