vrijdag, oktober 15, 2021

WaterForum Online PREMIUM:

De deskundige redactie van WaterForum volgt de ontwikkelingen in de watersector op de voet en bericht daarover op de website, via social media en in de wekelijkse nieuwsbrief. Het gaat om waardevolle informatie die waterprofessionals goed kunnen gebruiken bij het uitoefenen van hun vak.

Waterforum online is gratis en dat blijft het ook.
We bieden deze informatie gratis aan en zien het als ons doel om iedereen die in de watersector werkt, te blijven informeren en vooral ook te blijven inspireren.

Verdiepingsslag
We zouden echter nog dichter op het nieuws willen zitten, nog meer achtergrond willen bieden, meer onderzoeksjournalistiek willen bedrijven en nieuwe trends en ontwikkelingen nóg eerder willen signaleren. Verder willen we meer ruimte maken voor opiniestukken en opnieuw starten met een discussieplatform. En dat kán ook.

Waterforum online Premium:
U begrijpt dat deze verdiepingsslag een extra investering vergt. Deze waardevolle en unieke extra content gratis aan blijven bieden, dat kan eigenlijk niet. Het zou ten koste gaan van de kwaliteit en diepgang.

Voor professionals die behoefte hebben aan meer diepgang, opinie en achtergrond, lanceren we daarom het Online Premium-abonnement.

Ter kennismaking bieden we dit abonnement vooralsnog tot 1 januari 2022 gratis aan. Daarna betaalt u slechts 30 eurocent per week (€ 18,20 per jaar, exclusief BTW).

Om met WaterForum Premium kennis te maken zijn ook de extra Premium artikelen tot 1-1-2022 voor iedereen gratis toegankelijk.

Voorlopig verandert er niets en kunt u alle artikelen, dus ook de premiums, nog gratis lezen. En ook na 1 januari 2022 blijft WaterForum Online gratis. Wie vanaf die datum ook de extra artikelen en berichten wil kunnen lezen, kan het Online Premium-abonnement nemen.

WaterForum Online Premium abonnement slechts €0,30 per week

Waterforum Online Premium – abonnement:

We willen via het WaterForum Online Premium-abonnement het volgende gaan bieden:

  • Wekelijks: extra nieuwsberichten
  • Maandelijks: 1 vakartikel extra
  • Jaarlijks: 2 grote onderzoeksartikelen* extra

* mede door uw bijdrage kunnen wij onze ervaren journalisten extra onderzoek laten doen naar zaken die spelen in de watersector.

Waterforum Online Premium gratis voor Magazine-abonnees!

Bent u reeds geabonneerd op Waterforum Magazine? Dan is WaterForum Online Premium altijd bij uw abonnement inbegrepen!

WaterForum Magazine inclusief Online Premium: €49,95,- (exclusief BTW)
WaterForum Online Premium: €18,20,- (exclusief BTW)