dinsdag, november 29, 2022

WaterForum Online PREMIUM:

Hieronder alle informatie, maar heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons bereiken op 0184-481045 of via info@waterforum.net.

De deskundige redactie van WaterForum (magazine en online) volgt de ontwikkelingen in de watersector op de voet en bericht daarover op de website, via social media en in de wekelijkse nieuwsbrief. Het gaat om waardevolle informatie die waterprofessionals goed kunnen gebruiken bij het uitoefenen van hun vak.

WaterForum online is gratis en dat blijft het ook.
We bieden deze informatie gratis aan en zien het als ons doel om iedereen die in de watersector werkt, te blijven informeren en vooral ook te blijven inspireren.

Verdiepingsslag
We zouden echter nog dichter op het nieuws willen zitten, nog meer achtergrond willen bieden, meer onderzoeksjournalistiek willen bedrijven en nieuwe trends en ontwikkelingen nóg eerder willen signaleren. Verder willen we meer ruimte maken voor opiniestukken en opnieuw starten met een discussieplatform. En dat kán ook.

WaterForum online Premium
Toegang door eenmalige invoer van uw emailadres!

U begrijpt dat deze verdiepingsslag een extra investering vergt. Deze waardevolle en unieke extra content gratis aan blijven bieden, dat kan eigenlijk niet. Het zou ten koste gaan van de kwaliteit en diepgang.

Voor professionals die behoefte hebben aan meer diepgang, opinie en achtergrond, lanceren we daarom het Online Premium-abonnement.

Ter kennismaking bieden we dit abonnement vooralsnog tot 1 januari 2023 gratis aan. Daarna betaalt u slechts 29 eurocent per week (€ 15,- per jaar, exclusief BTW) voor de extra premium artikelen.

Om met WaterForum Premium kennis te maken zijn ook de extra Premium artikelen tot 1-1-2023 voor iedereen gratis toegankelijk.

Vanaf 1 april kan iedereen zich gratis registeren en zo ook de extra artikelen en berichten lezen, via het online premium-abonnement. Dit abonnement stopt automatisch. U zit dus nergens aan vast. Per 1 januari 2023 krijgt u van ons de vraag uw gratis abonnement om te zetten naar een betaald premium abonnement om zo de extra content te kunnen blijven lezen.

WaterForum Online Premium abonnement slechts €0,29 per week (vanaf 1/1/2023)

Waterforum Online Premium – abonnement:

Het WaterForum Online Premium-abonnement gaat het volgende bieden:

  • Wekelijks: extra nieuwsberichten
  • Maandelijks: 1 vakartikel extra
  • Jaarlijks: 2 grote onderzoeksartikelen* extra

Daarnaast komen er videoproducties op het platform. Deze zullen de komende maanden voor PREMIUM abonnees ook gratis te zien zijn.

* mede door uw bijdrage kunnen onze ervaren journalisten extra onderzoek doen naar zaken die spelen in de watersector.

Waterforum Online Premium gratis voor Magazine-abonnees!

Bent u reeds geabonneerd op Waterforum Magazine? Dan is WaterForum Online Premium altijd bij uw abonnement inbegrepen!

WaterForum Magazine inclusief Online Premium: €49,95 (exclusief BTW)
WaterForum Online Premium: €15,- (exclusief BTW)