Het speciaal voor de renovatie van de Afsluitdijk gebouwde graafmachineonderstel ‘Ballerina’ wordt online geveild bij Troostwijk Auctions, omdat de renovatiewerkzaamheden in deze fase zijn afgerond. Er kan op dit moment op de Ballerina geboden worden. De veiling sluit op woensdag 1 februari 2023 om 19:00 uur.

Om de Afsluitdijk aan de Waddenzeezijde te versterken, zijn 70.000 innovatieve Levvel-blocs op de dijk geplaatst. Met de dijkversterking zorgen Rijkswaterstaat en Levvel ervoor dat de Afsluitdijk het achterland ook de komende 100 jaar kan beschermen tegen hoogwater op de Waddenzee. Zelfs als de zeespiegel stijgt én er een extreme storm opsteekt.

Een belangrijke rol in de versterking aan de Waddenzeezijde is weggelegd voor de innovatieve Levvel-blocs op het ondertalud – het onderste schuine deel van de dijk. Deze betonblokken hebben een speciale vorm en grijpen als legoblokken in elkaar. Om deze blocs nauwkeurig te plaatsen en strakke, rechte lijnen te maken, is een speciaal onderstel gebouwd waar de kraan op kan staan: de Ballerina.

Omdat de renovatiewerkzaamheden aan de Afsluitdijk inmiddels zijn afgerond, wordt de Ballerina in een veiling aangeboden op het online platform van Troostwijk Auctions. Voor bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw, in de infrasector en voor andere geïnteresseerden is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij deze veiling.

Over de veiling
De online veiling van het graafmachineonderstel Ballerina, die speciaal gebouwd is voor de renovatie van de Afsluitdijk, sluit op woensdag 1 februari 2023 om 19:00 uur.

 Wil je de kavel bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan enkel op afspraak, tijdens de kijkdag op donderdag 26 januari 2023 van 14:30 uur tot 15:30 uur in Zuilichem. Aanmelden via aanmelden@troostwijkauctions.com.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

Over Troostwijk Auctions
Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft.

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant.

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 657.500 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 167 landen.

www.troostwijkauctions.com

 https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/