Wetskills

Samen met de Nederlandse ambassade in Seoul, Korea Water Forum en Hongik University is Wetskills Foundation bezig een eerste Wetskills in Zuid Korea voor te bereiden. En wat voor één? Deze Wetskills Water Challenge staat in het kader van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang en Gangneung, waar het voor-Nederland-belangrijke schaatsen wordt gehouden (en het Holland Heineken House staat). Laat daar de Wetskills finale en awarding nu gepland staan. De ambassade zet het Wetskills programma centraal in verschillende water-gerelateerde activiteiten zoals een business meeting en een alumni bijeenkomst. Wetskills begint eerst in Seoul, voordat wordt afgereisd naar het Olympische gebied. Het programma vindt plaats van 28 januari tot en met 12 februari 2018.

Wetskills zoekt enthousiaste Young Water Professionals (max. 5 jaar werkervaring) en studenten van verschillende Nederlandse HBO’s en universiteiten om mee te gaan. Enthousiaste kandidaten kunnen zich via de website aanmelden. De eerste deadline voor aanmeldingen staat op 25 oktober.

Daarnaast zoeken de organisatoren enthousiaste organisaties in de water sector om een case te formuleren waaraan een team gaat werken om tot een out-of-the-box oplossing te komen, welke wordt gepresenteerd in Gangneung. Heeft jouw organisatie interesse in (verdere) samenwerking in Zuid Korea? Heeft jouw bedrijf sportgerelateerde wateroplossingen (of andersom)? Wil jouw waterschap creatieve oplossingen voor een uitdaging, waarvoor je eigenlijk weinig tijd hebt om zelf lang over na te denken? Is jouw organisatie geïnteresseerd om in contact te komen met talentvolle jongeren? Doe mee met Wetskills en formuleer een case, zie de folder.

Wetskills-South Korea belooft een unieke gebeurtenis te worden. Ben je enthousiast? Voor meer informatie, mail Johan Oost (johan.oost@wetskills.com) of bezoek www.wetskills.com.