Nu nog krachtiger! Godwin NC zelf aanzuigende pompsets voor capaciteiten tot 1584 m3/h

De Godwin NC350 is breed inzetbaar en de juiste keuze wanneer het gaat om het verpompen van grote debieten van zowel overtollig schoon water alsook sterk vervuild en vezelrijk (afval)water met grote vaste bestanddelen. Dankzij de unieke Flygt N-waaier met zelfreinigend ontwerp levert de Godwin NC350 gegarandeerd verstoppingsvrije pompprestaties met een maximale capaciteit van 1484 m3/h, een opvoerhoogte van 47 meter en een pompsnelheid van 1200 rpm. De pompset is geschikt voor leidingen van 400 mm.
“Deze serie diesel- of elektrisch aangedreven pompsets kunnen ingezet worden bij het verpompen van vloeistoffen zoals (riool)water, industrieel afvalwater of slib. Daardoor zijn de pompsets uiterst geschikt voor tijdelijke of permanente toepassingen. Bijvoorbeeld als nood- of calamiteitenpomp, nood- of polderbemaling.” Aldus Marcel Wattimena, Sales Engineer Dewatering Xylem.
Doordat de mechanische dichtingen in een eigen oliecompartiment liggen, kunnen Godwin pompen onbeperkt drooglopen. Daarnaast zijn alle Godwin pompsets verkrijgbaar in materialen naar keuze met diesel- of elektromotor, op een aanhangwagen of skid en kunnen tijdelijk (Xylem Rental verhuurdiensten) of permanent geïnstalleerd worden. 
Met de Godwin NC-pompen bent u verzekerd van hoge efficiëntie, een lager brandstofverbruik en kunt u de kosten voor ongepland onderhoud aanzienlijk verlagen.
Tijdens Infra Relatiedagen Hardenberg van 10 t/m 12 februari 2015 hebben bezoekers van Xylem stand 207 de mogelijkheid om de Godwin NC pompsets van dichtbij te bekijken. De Xylem dewatering experts staan u graag te woord.