Noviteitenoverzicht Aqua Nederland Vakbeurs/Rioleringsvakdagen

Onze redactie staat net als voorgaande jaren klaar om een selectie te maken van de noviteiten die getoond worden tijdens deze beurs. Stuur vóór 9 februari 2015 uw noviteit in (let op onderstaande specificaties)!

Aan het toesturen zijn geen kosten verbonden. 

Alle toegezonden persberichten en –informatie, die voldoen aan de door ons gestelde eisen (zie hieronder) zullen bewerkt worden tot een helder, bondig overzicht, waarmee de bezoeker zijn rondgang over de beurs kan plannen. Foto’s bij de productinformatie zijn zeer welkom!
Voor plaatsing in kunt u aan ons sturen:
– Een korte beschrijving (of persbericht) van uw nieuwe product/dienst dat u op de Aqua Nederland Vakbeurs / Rioleringsvakdagen in het bijzonder onder de aandacht wilt brengen. 
Hierbij graag duidelijk aangeven wát het product of de dienst volgens u zo bijzonder maakt. 
Het bericht moet bestaan uit een titel (maximaal 65 leestekens – incl. spaties) en maximaal 80 woorden. 
– 1 Foto of een andere illustratie (geen bedrijfslogo!) – jpeg of tiff bestand in hoge resolutie.
U kunt uw inzending voor 9 februari 2015 sturen naar secretariaat@novaforum.net, graag in het onderwerp vermelden : ‘Noviteitenoverzicht Aqua Nederland Vakbeurs / Rioleringsvakdagen 2015’.
Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om uw noviteit prominenter onder de aandacht te brengen van onze lezers, dit kan door het afnemen van een 0,5 of hele pagina in het Waterplatform katern (ingesloten bij editie 1 van 2015). Nu in combinatie met een vermelding van uw noviteit in de extra editie Waterforum nieuwsbrief al vanaf € 385,00. Kijk voor meer informatie over deze aanbieding in de bijgesloten pdf met Waterplatform informatie of neem contact op met Daan of Annelies – 070-3234070.