Nieuw de VP2-HT doseerpomp

Verder heeft haar reeks Verderflex doseerpompen uitgebreid met de VP2-HT. De slangenpomp met geïntegreerde proportionele regeling wordt geleverd in diverse varianten en kent een breed toepassingsgebied.

De bediening van de VP2-HT is eenvoudig. Het systeem is uitgerust met een groot beeldscherm met een intuïtieve menustructuur. De inbedrijfsstelling wordt vergemakkelijkt door toepassing van een prime-knop. Een sensor detecteert eventuele slangbreuk, waarbij de installatie wordt gestopt en een extern alarmsignaal kan worden geactiveerd.

Het systeem kent diverse besturingsmogelijkheden: door middel van sondes, een 4-20 ma signaal, pulsen vanuit de watermeter of periodiek instelbare dosering. Daarnaast is manuele bediening in elke variant mogelijk. De Multifunctional herbergt meerdere besturingsmogelijkheden in één product.

De Verderflex VP2-HT kan worden ingezet in een breed scala aan toepassingen, waaronder waterbehandeling en zwembaden, waar chloor- en pH-niveaus gehandhaafd kunnen worden. De maximale capaciteit is 20 liter per uur. Door de toepassing van een extra lager in de afdekplaat van de pomp kan de pomp tot drukken van 4 bar worden toegepast.

Het systeem is direct verkrijgbaar. Meer informatie vindt u op www.verder.nl.