New edition of YEP Effect: no. 6!

Lancering YEP Effect Magazine nr. 6!

Met trots presenteren wij de 6e editie van YEP Effect! In dit magazine staan we uiteraard stil bij de impact van COVID-19 op onze programma’s. Maar ondanks deze pandemie, zijn YEP batch 20 en YEP Tailor-made batch WaterWorX II online van start gegaan, en zullen alle trainingen digitaal plaatsvinden. Bijna alle Young Experts werken vanuit huis en de meeste Nederlandse Young Experts zijn teruggekeerd naar Nederland.

Daarnaast leest u in deze nieuwe YEP Effect ook interviews met het allereerste YEP Energy Duo, en met alle leden van de YEP Stuurgroep! Tevens worden er 3 nieuwe YEP coaches geïntroduceerd, allen alumni van YEP Programmes. En natuurlijk zijn alle cijfers en infographics weer bijgewerkt, inclusief de YEP-bijdrage aan de SDG’s.

Download YEP Effect hier.

YEP Programmes draagt bij aan dynamische internationale Water, Agrofood en (duurzame) Energy sectoren door versteviging van de netwerken en bevordering van innovatie. Tot nu toe hebben meer dan 500 Young Experts hun internationale carriere gekickstart via YEP Programmes. Het programma wordt uitgevoerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Netherlands Water Partnership (NWP), het Food & Business Knowledge Platform (F&BKP) en RVO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Klik hier voor meer informatie over YEP Programmes.