Nelen & Schuurmans breidt directie uit

Adviesbureau Nelen & Schuurmans, gespecialiseerd in water- en klimaatvraagstukken, breidt het directieteam uit met twee mensen en brengt de adviesdiensten en de IT-diensten onder in twee aparte businesslijnen. Als directeur IT-diensten is Joep Grispen aangesteld en Olga Pleumeekers is nu directeur Adviesdiensten. Fons Nelen is algemeen directeur en Wytze Schuurmans richt zich op de strategie en innovatie.

Joep Grispen is al ruim tien jaar werkzaam bij Nelen & Schuurmans, de laatste vijf jaar als afdelingshoofd van de afdeling IT-producten. Hij heeft in die tijd richting gegeven aan de professionalisering en als directielid zal hij de ingezette koers verder uitwerken.

Olga Pleumeekers heeft in de afgelopen tien jaar alle fases van het advieswerk doorlopen. Als specialist heeft ze gewerkt aan complexe watervraagstukken, met de nieuwste modellen. De afgelopen jaren heeft Olga de richting bepaald voor de afdeling Stedelijk Water. Nu draagt ze als directeur de verantwoording voor de hele businesslijn Advies, die zich richt op de thema’s Omgeving & Klimaat, Stedelijk Water, Wateroverlast & Waterveiligheid, Operationeel Waterbeheer en Water & Agri. “Op deze vijf thema’s gaan we ons nog beter positioneren”, aldus Pleumeekers.