Nationale Watertechnologie Week 2015: De waarde van water, nu en later

Programma

 Dinsdag 17 maart  Water en Industrie
 Woensdag 18 maart  Water en Milieu: afvalwater
   Water en Milieu: drinkwater
 Donderdag 19 maart   Water en Food

 Alle dagen duren de seminars van 09.00 – 12.30 uur.

Combineer uw bezoek aan de Aqua Nederland Vakbeurs met deelname aan één of meerdere seminars van de Nationale Watertechnologie Week 2015. Voor bezoek aan de vakbeurs en deelname aan de seminars dient u zich apart aan te melden. De Nationale Watertechnologie Week 2015 wordt georganiseerd door ENVAQUA, Netherlands Water Partnership en de Water Alliance.
 
Voor meer informatie klik op het dagthema of kijk op www.nationalewatertechnologieweek.nl 

Over de Nationale Watertechnologie Week 2015
Sinds 2013 werken de brancheverenigingen en netwerkorganisaties ENVAQUA (toen nog Aqua Nederland en VLM), het Netherlands Water Partnership (NWP) en de Water Alliance nauw samen in de ondersteuning van het watertechnologisch bedrijfsleven in Nederland.
Ondersteunen van MKB bij innovatie en export, collectieve activiteiten en het vormen van één spreekbuis voor overheden en sectorpartijen zijn de belangrijkste thema’s waarop samengewerkt wordt.
Een van die gezamenlijke activiteiten is de organisatie van een gezamenlijke beursstand tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs en de invulling en professionalisering van het workshop programma gedurende de beurs.
Dit heeft geresulteerd in de eerste Nationale Watertechnologie Week 2015. Wij hopen dat het workshop programma u aanspreekt en zien u graag in onze Aqua Lounge op de beurs, of tijdens een van workshops uit het programma van de Nationale Watertechnologie Week. 
Erwin Dirkse, voorzitter ENVAQUA
Lennart Silvis, directeur NWP
Hein Molenkamp, directeur Water Alliance