Mediagegevens 2017 voor u beschikbaar

Klik hier om de mediagegevens 2017 te bekijken

WaterForum Magazine verhoogt haar oplage elektronisch en verschijningsfrequentie in 2017.

Het platform bestaat uit WaterForum Online (website www.waterforum.net met daarbij de wekelijks verschijnende elektronische nieuwsbrief) + WaterForum Magazine.

WaterForum Magazine:

Viermaal zo veel bereik tegen dezelfde kosten:
WaterForum Magazine verschijnt sinds kort niet alleen in print, maar ook in de interactieve,  elektronische versie. Deze e-versie wordt actief toegezonden naar alle ontvangers van de WaterForum nieuwsbrief.
Uw advertentiebereik neemt daarmee toe van 2.000 naar ruim 8.000 ontvangers!

Verschijningsfrequentie:
Ook de verschijningsfrequentie is verhoogd: In 2017 verschijnt WaterForum Magazine 7x per jaar, in plaats van 5x. Verschijningsdata en deadlines treft u aan in de mediagegevens.

WaterForum Online:

WaterForum Online continueert haar grote bereik van ca. 8.000 unieke bezoekers per maand, een aantal dat afgelopen jaren zorgvuldig werd opgebouwd d.m.v. het plaatsen en actualiseren van dynamische content. Wie bij wil blijven leest www.waterforum.net
Op WaterForum Online plaatst u banners, commercial story’s en vacatures.

Vacatures:
Naast actuele content biedt WaterForum Online plaats aan tal van vacatures. Aantrekkelijk voor  lezers, maar natuurlijk ook voor vacature-adverteerders, vanwege het hoge en stabiele bereik onder de Waterprofessionals.

NB.: Het oorspronkelijke platform Watervacatures.nl is niet meer gekoppeld aan WaterForum en biedt u derhalve geen contact meer met de 8.000 bezoekers van Waterforum Online.

Vacature plaatsen?
Uw vacature direct onder aandacht brengen van 8.000 waterprofessionals?

Meldt uw vacature rechtstreeks aan bij Henno Ploeg, bladmanager van WaterForum, AcquiMedia: henno@waterforum.net

Ook voor andere vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij AcquiMedia. U kunt vragen naar de contactpersonen voor WaterForum:
Henno Ploeg
Henk van der Brugge
Willem Hüfken

Telefoonnummer: 0184-481045