Masterclasses en MBA-programma waterprofessionals

Ter voorbereiding op de start van het MBA-programma werd in maart de eerste masterclass gegeven, die door de deelnemers goed werd gewaardeerd.
</div>

Op 12 juni volgt de tweede masterclass met als onderwerp Grondstofterugwinning en waardecreatie. Doel van deze dag is deelnemers bewust te maken van eventuele kansen die er op dit terrein liggen voor hun eigen organisaties. Een van de deskundigen die zal spreken is Michael Braungart, de grondlegger van cradle-to-cradle. De masterclass, die duurt van 9.30 tot 16.30 uur, wordt gegeven in de Johannes de Doperkerk op de Watercampus te Leeuwarden. Inschrijven voor deze inspirerende masterclass is mogelijk via www.empowerpeople.nl.
De daadwerkelijke Executive Water MBA start in september 2014 met haar eerste module. Het managementonderwerp ŒStrategie¹ wordt dan verbonden met het waterthema Publiek-private integratie. Eén van de deskundigen die dan doceert is David Alexandre, vice president bij Veolia Water North America en docent Publiek Private Partnerships aan de New York University. Steef Peters is bij deze module betrokken als hoogleraar strategie.
Voor de eerste module is ruimte voor maximaal 15 potentiële MBA-studenten, die tegen een sterk gereduceerd tarief kennis kunnen maken met deze opleiding. Daarnaast volgt op 18 september een open masterclass Publiek-private integratie, die toegankelijk is voor een 
breder publiek.
Nadere informatie over inhoud en kosten van de masterclasses en de Executive MBA is verkrijgbaar op de website. Daar kan men zich ook aanmelden.