Marco Middag benoemd tot Senior Group Director Wilo Eastern Europe

             

Marco Middag                                                               Marcel Kok

Marco Middag is vijf jaar directeur geweest van Wilo Nederland. In zijn nieuwe functie als Senior Group Director van Wilo Eastern Europe wordt hij binnen Wilo verantwoordelijk voor Centraal- en Oost-Europa, met vestigingen in Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Servië, Bulgarije en Roemenië. Met zijn overstap verruilt hij zijn huidige werkomgeving in Westzaan voor het hoofdkantoor van Wilo SE in Dortmund.

Marcel Kok heeft ruime ervaring binnen de bouw- en installatiesector en zal de komende jaren de Wilo ambitie verder vormgeven. 

WILO SE is een toonaangevende fabrikant van pompen en pompinstallaties voor de gebouwentechniek, watermanagement en industrie. Het concern, waarvan de omzet afgelopen jaar meer dan 1,2 miljard euro bedroeg, heeft zijn visie sterk naar de toekomst gericht en is intensief betrokken bij innovatief onderzoek en ontwikkeling. Vanuit het hoofdkantoor in Dortmund, Duitsland transformeert Wilo zich van componentenleverancier naar systeemleverancier. De naam Wilo wordt wereldwijd gezien als synoniem voor hightech in de pompindustrie. Achter het bedrijf staan wereldwijd meer dan 7.500 medewerkers in meer dan 60 dochteronderneming.

De Nederlandse vestiging van Wilo is gehuisvest in Westzaan.