Met wereldwijd een sterk groeiend aantal installaties, is de LVB serie verticale menger voor (afval)waterbehandeling een waar begrip geworden (zie de kaart op onze website voor meer informatie).

Het robuuste design is breed inzetbaar doordat de R&D-afdeling altijd wil meedenken met de situatie van de klant. Zo komen hier regelmatig projectspecifieke mengers bovendrijven, die net weer wat anders zijn dan de standaard.
Zoals het model Singapore, waar het menglichaam in delen wordt geleverd en dus ook in delen te monteren valt. Het grote voordeel: naast het feit dat het transport een stuk eenvoudiger kan plaatsvinden, kan de menger geïnstalleerd worden in tanks met een geringe sparing in het dek. Het voordeel van het robuuste RVS-model blijft bestaan, maar hij is net wat flexibeler inzetbaar.
Bent u benieuwd naar de projecten waar we mee bezig zijn, heeft u zelf een situatie waar wij mee kunnen helpen of heeft u gewoon zin om bij te praten met een bak koffie? Kom gerust langs bij onze stand op Aqua Nederland in Gorinchem.

www.entec-international.com

Standnr. A.138