woensdag, mei 31, 2023

Specialisme

Waterbehandeling

Volledige ontzorging

Verkoop, Verhuur, Service

Logisticon Water Treatment B.V.

Logisticon ontwerpt en bouwt in eigen fabriek complete waterzuiveringsinstallaties voor de bereiding van drinkwater en proceswater, maar ook voor zuivering van communaal en industrieel afvalwater. Daarnaast is Logisticon werkzaam in de milieutechniek op het gebied van grondwaterzuivering en -sanering. Logisticon biedt (semi)permanente, mobiele dan wel pilot-oplossingen, in de vorm van koop, lease, huur of outsourcing voor een volledige ontzorging. Bij elke installatie werkt u direct samen met de bron. Want zowel het ontwerp, de engineering als de bouw worden geheel vanuit de eigen locatie gerealiseerd. Hierdoor hoeft Logisticon niet op anderen te vertrouwen … en kunt u volledig op Logisticon vertrouwen.

Logisticon levert hoogwaardige en volledig geautomatiseerde plug & play installaties, conform de nieuwste technologieën. Continue beschikbaarheid, permanente 24/7 controle en procestechnologische ondersteuning zijn enkele slimme oplossingen die Logisticon kan bieden aan deze veeleisende industrie. Tevens beschikt Logisticon over slimme verhuuroplossingen, inzetbaar (kort of langdurig) vanuit haar verhuurvloot om de industrie met raad en daad te ondersteunen bij productie-uitbreiding, calamiteiten, seizoenspieken of turnarounds.

Bent u op zoek naar oplossingen voor uw waterbehandelingsvraagstukken?
Logisticon heeft kennis en ervaring in verschillende sectoren, zoals Olie & Gas, Chemie, Voedingsmiddelen, Metaal, Drinkwater en Milieutechniek.

Meer weten? Ga naar https://www.logisticon.com/.

Adres Energieweg 2, 2964 LE Groot-Ammers
Telefoon +31 (0)184 60 82 60
Email nienke.vanandel@logisticon.com
Website www.logisticon.com
Social media kanalen Facebook | Linkedin | youtube