KSB Nederland

Standnummer : 185
KSB neemt deel aan Aqua Nederland 2015
De nationale vakbeurs voor waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie die van 17 t/m 19 maart a.s. wordt georganiseerd in de Evenementenhal Gorinchem. Op onze stand nr. 185 staan vier thema’s centraal: het energie-efficiëntieconcept FluidFuture, biogas, drinkwater en vuilwater.
Zo presenteert wij op het gebied van energie-efficiëntie de synchroon reluctantiemotor SuPremE IE4-motor. 
Etanorm, de meest verkochte gestandaardiseerde waterpomp ter wereld, voorzien van een PumpMeter en onze nieuwste PumpDrive. 
Op het gebied van biogasinstallaties laten wij zien de Amaprop mixer met dompelmotor voor toepassingen in de biogasproductie en de afvalwaterbehandeling.
Uit ons drinkwaterprogramma kunt u kennismaken met de onderwatermotorpomp UPA. Deze wordt o.a. toegepast voor watervoorziening, bronbemaling en grondwatertoepassingen alsook voor brandblusinstallaties en drukverhogingsinstallaties. 
Uit onze afsluiterprogramma worden de vlinderafsluiters Isoria en BOAX gepresenteerd en daarnaast ook de Sisto membraanafsluiters. 
KSB is één van ’s werelds meest vooraanstaande producenten van pompen, afsluiters en bijbehorende systemen voor industrie en gebouwentechniek, water- en afvalwaterbeheer alsmede energietechniek en mijnbouw. De Nederlandse dochteronderneming KSB Nederland is gevestigd in Zwanenburg.

 
Voor meer informatie
KSB Nederland B.V.
Postbus 211, 1160 AE Zwanenburg
T. 020 4079800
F. 020 4079801