Verder Liquids en EDUR bundelen hun krachten op Aqua Nederland met een indrukwekkende selectie van pompen die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van de water- en afvalwaterindustrie.

EDUR, een Duitse fabrikant van centrifugaalpompen en zeker geen onbekende in Nederland, demonstreert zijn meerfasentechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk om het medium te verrijken met gas zonder dat daarvoor additionele systemen nodig zijn. Dit betekent dat lucht uit de omgeving van de pomp direct kan worden aangezogen, wat een kosteneffectieve en efficiënte oplossing biedt voor water- en afvalwaterbehandeling.
EDUR toont drie modellen van deze innovatieve pompen. Bij het PBU-demonstratiemodel is de meerfasentechnologie in actie te zien. De LBM- en LBU-modellen bieden op hun beurt een hoge betrouwbaarheid en efficiëntie voor verschillende toepassingen.

Diverse technologieën
Verder Liquids neemt twee pompen met verschillende technologieën mee naar de beurs. De Verderair VA25 is een luchtgedreven membraanpomp die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen in de water- en afvalwaterindustrie. De Verderflex Dura 10 is een slangenpomp die ideaal is voor veeleisende toepassingen waarbij corrosiebestendigheid en nauwkeurigheid van essentieel belang zijn.Samen bieden Verder Liquids en EDUR een complete oplossing voor de water- en afvalwaterindustrie. De Aqua Nederland vakbeurs is de perfecte gelegenheid om deze indrukwekkende pompen in actie te zien en van experts te leren hoe ze kunnen bijdragen aan efficiënte en kosteneffectieve water- en afvalwaterbehandeling.

www.verderliquids.nl

Standnr.D.115