Koninklijke Kemper en van Twist Diesel

Standnummer : 302

WASP brandstoffiltratie systeem

Kemper en Van Twist vindt het belangrijk dat generatoren in topconditie blijven. Dit doen ze door middel van het WASP brandstoffiltratie systeem. Dit verantwoorde systeem voorkomt verontreinigde dieselbrandstof door de dieselbacterie, water en vuil te verwijderen.
Het WASP brandstoffiltratie systeem wordt parallel aan de brandstofvoorraadtank geplaatst. Het reinigt automatisch de brandstof en scheidt water, gebonden water, afzetting en microbiologische vervuiling als de dieselbacterie. De brandstof is zo vrij van vervuiling, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt en de standtijd wordt verlengd.

Stroom- en noodstroomvoorziening
Voor de juiste stroom- en noodstroomvoorziening bent u bij ons op de goede plek. Met Kemper en Van Twist heeft u een solide en betrouwbare partner in noodstroom systemen. Met bijna 80 jaar ervaring in het leveren van standaard en op maat gemaakte noodstroom systemen zijn wij een betrouwbare partner. Bij ons vindt u dan ook noodstroom oplossingen van de beste kwaliteit. We engineeren en bouwen alles in eigen huis, en in nauw overleg met onze opdrachtgevers. Met onze uitgebreide servicediensten stellen we onze producten in bedrijf, voeren we onderhouds- en reparatie werkzaamheden uit en verhelpen we storingen aan uw  (noodstroom)installatie inclusief toebehoren als schakelpaneel en brandstoftank. En dat 24 uur, 7 dagen per week! 

Koninklijke Kemper en Van Twist Diesel
Keerweer 62
3316 DA Dordrecht
+31 (0) 78 632 66 54
www.kvt.nl