Klimaatdoelen realiseren Met frequentiegeregelde drukverhogers en DConnect

In het kader van de klimaatdoelen moet de CO2-uitstoot omlaag. Nu gelden de nieuwe BENG-eisen. In 2023 moeten kantoorgebouwen voldoen aan label C. Daarnaast zijn er BREEAM, WELL, LEAD, duurzaamheidskeurmerken voor het realiseren van duurzame en gezonde gebouwen met een minimale milieu-impact. De klimaatdoelen kunnen nu gerealiseerd worden met de inzet van frequentiegeregelde drukverhogers!

20% energiebesparing met frequentiegeregelde drukverhogers

Want in vergelijking tot traditionele drukverhogers kan tot 20% op energie worden bespaard. Naast de energiebesparing bieden de frequentiegeregelde DAB-drukverhogers nog meer onderscheidende voordelen.

Als enige: meten voor legionellapreventie

DAB Pumps kan als enige fabrikant op afstand en 24/7 de temperatuur en doorstroming van het drinkwater meten t.b.v. legionellapreventie. Dit geschiedt met de technologische innovatie: de cloudservice DConnect. Met DConnect komen installaties letterlijk binnen handbereik. Want met DConnect kan de installateur of beheerder elke installatie 24/7 op afstand monitoren, gegevens uitlezen en besturen. En niet alleen voor legionellapreventie!

90% storingen op afstand opgelost

Met DConnect kunnen de meeste storingen direct op afstand worden opgelost. Zo hoeft de installateur niet langs voor iedere storing en kan hij/zij op afstand 90% oplossen. Dit bespaart de installateur veel tijd en de impact op het milieu is veel kleiner doordat monteurs veel minder kilometers rijden. Bovendien worden problemen sneller opgelost en het bespaart de opdrachtgever aanzienlijk op servicekosten.

Compacte afmetingen

De drukverhogers van DAB onderscheiden zich met hun compacte afmetingen. De 1 pomps-unit ESYBOX MINI kan overal geïnstalleerd worden, zelfs onder een wastafel of in een keukenkast. Dat kan horizontaal of verticaal, of buiten onder een overkapping. De meerpomps-units ESYBOX MAX hebben eveneens een compacte omvang. Dit bespaart gemiddeld 30% op ruimte in vergelijking tot andere merken.

Alles in één voor snel installeren

Alle componenten, waaronder de frequentieregelaar, de regeltechniek, de terugslagkleppen en een expansievat zijn geïntegreerd. Met het handige installatieframe en de draadloze verbinding tussen de pompen kan DAB snel een unit van meerdere pompen samenbouwen. Dankzij de meerdere aansluitmogelijkheden sluit u de leidingen snel aan, u stelt de unit eenvoudig in m.b.v. het LCD display en de unit is bedrijf gereed.

www.dabpumps.nl