JD Techniek wordt KSB Authorized Service Partner 

Het doel van de samenwerking is het verder verbeteren van de dienstverlening aan klanten in de noordelijke provincies. Door de vestigingen van JD Techniek in Emmen en Farmsum heeft KSB nu twee service-steunpunten in het noorden van Nederland, waardoor klanten in die regio sneller en beter kunnen worden geholpen.

Met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst optimaliseren JD Techniek BV en KSB Nederland BV de dienstverlening aan klanten in de noordelijke provincies.
Van links naar rechts: Jan Kamps (KSB), Harrie Jager (JD Techniek), Pim Smits (KSB), Nico Gitz (KSB), Raimond Duijnisveld (JD Techniek). 

 

KSB is één van ’s werelds meest vooraanstaande producenten van pompen, afsluiters en bijbehorende systemen voor industrie en gebouwentechniek, water- en afvalwaterbeheer alsmede energietechniek en mijnbouw. Het concern is met eigen verkooporganisaties, productie- en servicebedrijven op alle continenten vertegenwoordigd. De Nederlandse dochteronderneming KSB Nederland is gevestigd in Zwanenburg.

JD Techniek uit Emmen is gespecialiseerd in revisie en levering van pompen en appendages. Door de enorme servicegerichtheid en de kwaliteit van de afgeleverde producten is JD een begrip in de industrie van ‘rotating en static equipment’ in Noord-Oost Nederland. JD Techniek  reviseert onder meer pompen, mechanical seals, veiligheidsvoorzieningen, regelkleppen, tandwielkasten, elektromotoren, afsluiters en andere appendages. Dat kan ter plaatse, maar indien gewenst en noodzakelijk wordt het onderdeel uitgebouwd en in de moderne werkplaats in Emmen of Farmsum gereviseerd.

Naar de Bedrijvenregisterpagina van KSB Nederland

(Persberichten KSB, januari 2016)