iTZiT sluit zich aan als Nereda technologie partner

iTZiT biedt een innovatieve oplossing die monitoring en ondersteuning van Nereda zuiveringsinstallaties mogelijk maakt. Door het bouwen van een op maat gemaakte 3D-omgeving van elke installatie, die is aangesloten op de ondersteunende systemen, zijn live beelden te ontsluiten van de installatie, van kritische apparatuur en van key performance indicatoren. De applicatie levert directe en intelligente hulp in 3D aan de exploitanten en aan andere gebruikersgroepen. Het resultaat is een interactieve virtuele plant met toegang tot alle belangrijke informatie over het Nereda zuiveringsproces. Met deze innovatieve visualisatie technologie, kan Royal HaskoningDHV haar klanten en partners een uniek instrument voor een betere procesondersteuning bieden.

“Nereda partner zijn, betekent voor ons een nieuwe stap in de ambitie om onze deskundigheid op het gebied van 3D-visualisatie uit te breiden in de richting van operationele toepassingen. We verheugen ons erop om ons bij de innovatieve, wereldwijde Nereda Community aan te sluiten en kijken ernaar uit om samen nieuwe en slimmere oplossingen voor de behandeling van afvalwater te creëren “, zegt Pieter Spohr, CEO van iTZiT.

“De innovatieve aanpak van iTZiT past perfect in onze wereldwijde Nereda gemeenschap. Ik kan niet wachten om onze Nereda-installaties gevisualiseerd in een virtuele 3D-omgeving te bekijken. Het is de volgende grote stap in asset management,” zegt René Noppeney, Global Director Water Products & Innovation bij Royal HaskoningDHV.

(Persbericht Royal HaskoningDHV, september 2016)