Inschrijving Waterinnovatieprijs van start

Inschrijven kan in vier categorieën
Naast de gebruikelijke categorieën Droge voeten, Schoon water en Voldoende water is er dit jaar een categorie Ruimte voor innovatie. Voor deze nieuwe categorie komen projecten in aanmerking rond sociale innovatie, die bijdragen aan een goed klimaat voor het realiseren van innovaties. Het gaat hierbij om anders denken, anders doen; bestuurlijke, financiële of juridische ruimte creëren voor innovatie en ruimte om te leren.
Nieuw! Intensief begeleidingstraject ter waarde van € 15.000,- 
De winnaars in de vier categorieën ontvangen een glaskunstwerk en een intensief begeleidingstraject ter waarde van € 15.000,-. Een traject op maat waarbij een passende innovatiemakelaar u ondersteunt bij de verdere realisatie of marktintroductie van uw innovatie, aangeboden door de Unie van Waterschappen, de Topsector Water en het Valorisatieprogramma Deltatechnologie & Water.
Nieuw! Publieksprijs
Ook reiken wij dit jaar voor het eerst een Publieksprijs uit. Het publiek kan vanaf begin november tot en met 1 december stemmen op hun favoriete genomineerde project via Twitter en op www.waterinnovatieprijs.nl.
Meedoen!
Geïnteresseerd? Schrijf uw project(en) nu hier in. De sluitingsdatum voor deelname is
1 oktober 2014. Op www.waterinnovatieprijs.nl vindt u meer informatie over de criteria en hoe u uw project(en) kunt inschrijven. Alle inzendingen worden met een korte omschrijving op de site gepubliceerd, dat zorgt voor extra aandacht voor uw innovatieve oplossing.

Naar de Bedrijvenregister vermelding van Unie van Waterschappen
(Persbericht augustus 2014)