Imbema Denso B.V. zorgt voor een blijvende verbinding van leidingen en van bedrijven.

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing voor uw verbindingsprobleem? 
Imbema Denso B.V. heeft al meer dan 65 jaar ervaring in de markten voor water, gas, industrie, petrochemie en in de grond-, weg- en waterbouw. 

De contacten met onze afnemers en met onze partners zijn van cruciaal belang. Onze jarenlange relaties hebben geresulteerd in een bewezen en betrouwbaar kwalitatief hoogwaardig productenpakket. 

Uit deze driehoek ontstaan regelmatig nieuwe of gemodificeerde producten, waardoor wederom aan een algemene of specifieke vraag wordt voldaan. Zo ook nu.
NIEUW :  HAWLE SYNO2000
Door het toepassen van de HAWLE SYNO2000 spaart u ook nog eens een extra verbinding uit!
Immers, de HAWLE SYNO2000 kan worden gebruikt als een overschuifmof door de stopring te verwijderen.
Onze productspecialisten informeren u graag over de voordelen van de HAWLE SYNO2000!
Standaard of speciaal, u kunt altijd bij Imbema Denso B.V. terecht. Met het kunststof steekfittingen programma van HAWLE, alsmede met de gietijzeren trekvaste en niet-trekvaste hulpstukken van HAWLE, van Viking Johnson en van Nova Siria is voor elke verbinding een oplossing te vinden. Ook als het gaat om tweedelige koppelingen voor het repareren van leidingen, groot bereik koppelingen, zeer grote diameters of flensadapters.
Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met de heer Martin Piet, tel. 023-5172424 of per mail mpiet@imbema.nl.
Bezoek ons op de Aqua Vakbeurs Nederland, standnummer 324 en maak kennis met de oplossingen op het gebied van verbinden van leidingen.

Naar de bedrijfsregister vermelding van Imbema Denso

(Persbericht Imbema Denso, februari 2014)