Het zoemt en gonst geo-informatie

Het programma op GeoBuzz is zeer uitgebreid. Het is samengesteld met medewerking van een groot aantal organisaties vanuit de overheid, bedrijfsleven en kennisorganisaties. In het programma is ook aandacht voor water. Er is een speciaal programma over het Convenant Informatieketen Water en Klimaat dat door het Netherlands Water Partnership is georganiseerd. Daarin worden mooie workshops en presentaties gegeven over innovatieve ideeën en ontwikkelingen in het waterbeheer. Over dat programma is een eigen informatie-brochure bijgevoegd.
Verder zijn er plenaire lezingen van o.a. André Kuipers en André Rouvoet, een discussieforum, gastcolleges, workshops, presentaties, onderzoek-presentaties van PhD-ers, GeoTalks, Pecha Kucha’s, eigen programma’s en gast-bijeenkomsten.
Via de website www.geobuzz.nl kan men zich als deelnemer aanmelden. Als u met meerdere collega’s naar GeoBuzz komt is het erg aantrekkelijk om u als organisatiedeelnemer aan te melden. Op de website ziet u dat organisatie-deelnemers twee dagen onbeperkt toegang krijgen voor al hun medewerkers.
Speciaal programma-magazine. En een overzicht van wat er er allemaal te doen is op GeoBuzz.
GeoBuzz
25 & 26 november 2014 in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.
GeoBuzz wordt georganiseerd door de gezamenlijke initiatiefnemers: de verenigingen GeoBusiness Nederland en GIN (GeoInformatie Nederland), GIS-Magazine en Sense bv.

(Persbericht Sense bv, november 2014)