Het Belgisch – Nederlands Watersymposium 2016

Het Belgisch koningspaar brengt, op uitnodiging van koning Willem-Alexander, een officieel staatsbezoek aan Nederland. Water krijgt grote aandacht met in het officiële programma. Zo zullen beide koningen, samen met de officiële delegaties, aanwezig zijn bij het plenair gedeelte van het ‘Belgisch-Nederlands Watersymposium Deze tweede editie van het Belgisch-Nederlands Watersymposium krijgt dit jaar dus een exclusief karakter.

De inschrijvingen zijn gestart. Deelnemers komen uit industrie, agro-voeding, watermaatschappijen,  waterschappen en zijn industriële procestechnologen, watertechnologen, water- en utilitymanagers, procestechnologen van adviesbureaus, en overheden, alsmede vertegenwoordigers van de toeleverende industrie en overheden. De organisatie is in handen van het Vlaams Kenniscentrum Water (Vlakwa/VITO), de Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie (SKIW) en het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW), samen met Flanders Investment & Trade (FIT)

  • Download : programma en sprekers
  • Het is een exclusief event met een beperkt aantal beschikbare plaatsen. Meld u graag uiterlijk 15 november 2016 aan, via het registratieformulier
  • Dit is tevens een unieke gelegenheid om uw bedrijf te promoten, zie hier de promotie mogelijkheden. Naast de promotiemogelijkheden uit het sponsorvoorstel zullen wij de video-opnamen van deze dag op YouTube beschikbaar stellen.

Voor meer informatie neem contact op met Stéphanie de Man: sdm@vlakwa.be of Johan van Mourik: jwg.van.mourik@hetnet.nl.

(Persbericht SKIW, november 2016)