Hein Molenkamp

Hein heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven in diverse sales & marketing functies. Hij vindt met name de fase tussen ontwikkeling en de marktintroductie van nieuwe producten en technologie boeiend, liefst in een internationale omgeving. Zo is hij gedurende bijna 10 jaar product manager geweest bij Paques in Balk en heeft hij bij het Deense Grundfos Biobooster enkele jaren gewerkt aan de marktintroductie van nieuwe decentrale watertechnologie. Voordat hij bij Paques begon in 1999 heeft hij een tiental jaren gewerkt als product manager bij Gascoigne Melotte, een fabrikant van melktechniek dat o.a. als een van de eerste bedrijven werkte aan de ontwikkeling van de melkrobot.
Daarvoor was Hein, die is opgeleid aan de RHLS in Groningen, actief in de agrarische sector bij een aantal machine fabrikanten, o.a. Douven (huidige John Deere) en Vicon.

Voor meer info zie ook zijn linked-in profiel
De Water Alliance is een uniek samenwerkingsverband tussen overheid, kennisinstellingen én bedrijfsleven op het gebied van water technologie in Nederland. De Water Alliance richt zich vooral op het bedrijfsleven in de innovatieve en duurzame water technologie die wereldwijd vermarkt kan worden. Water Alliance vormt samen met diverse partijen op de WaterCampus een innovatieketen  voor de watertechnologie, zoals Wetsus en het CEW. Hiermee worden ontwikkelingen versneld en concrete business gerealiseerd. Van de eerste ideeën, research & development, gespecialiseerde laboratoria, een Waterapplicatiecentrum, demo-sites en launching customers tot succesvolle export in de vorm van commerciële internationale projecten. Inderdaad van kennis naar succesvolle business. Samen vormen we op die manier als Nederland de European Water Technology Hub, met als fysieke kern de WaterCampus Leeuwarden. Water Alliance helpt actief bij het vermarkten van ideeën; bij het koppelen van vraag en aanbod, nationaal en internationaal. Relatiebeheer, marketing en match-making.  
Agora 4, 8934 CJ LEEUWARDEN
t:  +31 58 284 9044