Hach Lange kondigt naamswijziging aan

We zijn bekend onder de naam Hach in alle landen buiten Europa, voortaan gaan we deze naam ook gebruiken in Europa. Alleen de naam verandert; onze missie blijft dezelfde: zorgen voor de beste waterkwaliteit voor mensen overal ter wereld. 
Ook als Hach, blijven wij op exact dezelfde manier werken zoals we dat nu doen. Contactpersonen van onze klanten blijven ongewijzigd en er verandert niets aan onze kantoren en productielocaties. Ook onze telefoonnummers, contracten, inkoopovereenkomsten en ons bestelproces blijven hetzelfde.
Sinds onze oprichting hebben wij dankzij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor efficiënte en effectieve wateranalyse de toon gezet in de branche. Tegenwoordig worden producten van Hach overal ter wereld gebruikt in uiteenlopende laboratorium-, veld- en procestoepassingen in gemeentelijke en industriële installaties. 
Analyseoplossingen van Hach zijn ontworpen om operators en managers een betrouwbare basis te geven voor de vele beslissingen die ze moeten nemen om aan de wet- en regelgeving te voldoen, de efficiency van het energieverbruik te verbeteren, productieafval te verminderen, de productkwaliteit te garanderen en installaties effectief te beheren. Met onze producten van topkwaliteit, toonaangevende experts en lokale ondersteuning helpen wij onze klanten bij het beheer van water. 
Wij zullen onze nieuwe naam Hach in Europa voor het eerst gebruiken op de ACHEMA vakbeurs die van 15 t/m 19 juni zal plaatsvinden in Frankfurt, Duitsland. Hier kunnen klanten kennismaken met enkele van de nieuwste producten, zoals de HACH SL1000 draagbare parallelle analyser, de HACH QbD1200 TOC analyser en nieuwe oplossingen voor voorspellende diagnose en procesoptimalisatie.
Over Hach 
Hach is toonaangevend op het gebied van wateranalysetechnologie voor gebruik in het veld, in het laboratorium of in het proces, aangevuld met een uniek pakket aan services en ondersteuning op locatie. 
Hach biedt oplossingen op maat voor betrouwbare bewaking van afvalwater, drinkwater en proceswater evenals systemen voor procesoptimalisatie.