Grünbeck Waterbehandeling verhuisd naar nieuwe locatie in Oldenzaal

Jufferbeek Zuid, een industrieterrein in ontwikkeling, moet een fantastische aanvulling worden op de industrie van Oost Nederland. Het is niet voor niets strategisch gelegen aan de snelweg A1. Grünbeck is één van de eerste bedrijven op het nieuwe industrieterrein. “Ondanks dat er nog niet veel leven is, nodig ik iedereen toch graag uit om een kijkje te komen nemen. Uiteraard onder het genot van een vers kopje koffie, dat bereid is met het lekkerste water. Je proeft het verschil”, aldus Nick Liebrand, directeur van Grünbeck.

Het voordeel van waterbehandeling
Grünbeck Waterbehandeling – als dochter van het Duitse Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH sinds 2013 gevestigd in Nederland – heeft in 2016 een enorme groei doorgemaakt, wat resulteerde in de verhuizing naar de nieuwe locatie. Liebrand vertelt: “Nederland ziet steeds meer het voordeel van waterbehandelingstechnieken in. Daarbij staat voor ons een eerlijk advies voorop, pas daarna volgt de verkoop. Als nuchtere en pragmatische Tukkers beginnen we altijd met een inventarisatie. Als organisatie beschikt Grünbeck – met meer dan 800 medewerkers verspreid over meer dan 70 locaties wereldwijd – over een eigen ontwikkeling- en engineeringsafdeling, laboratorium en productie-afdeling. Hierdoor hebben we na die inventarisatie voor iedere klant altijd een passende oplossing in huis.”

Grünbeck Waterbehandeling, voor het beste water
Grünbeck houdt zich bezig met het ontharden, ontijzeren, desinfecteren en ontzouten van oppervlaktewater, grondwater, leidingwater en afvalwater. Dit alles met als doel om bedrijven, utiliteitsgebouwen en particuliere huishoudens het beste water te kunnen bieden. Er wordt vooral gelet op energiebesparing, waterbesparing en het terugdringen van het gebruik van chemicaliën. Grünbeck heeft hiervoor onder meer Reverse Osmose (RO) installaties ontwikkeld, waarmee het water in cv-installaties en stoomketels wordt behandeld. Kijk voor meer informatie op www.gruenbeck.nl.