Grenzeloze marktkansen voor de Nederlandse watersector 

De trainees van het Nationaal Watertraineeship zien kansen om op de groeiende markt in te spelen. Tijdens de Young Business Borrel op donderdag 5 november brengen zij nationale en internationale young professionals samen om ter plekke vraag en aanbod te matchen. Het Holland Paviljoen op de Aquatech, ‘s werelds grootste watertechnologie beurs, is de perfecte locatie voor dit event.

Jaap Feil, directeur van het Nationaal Watertraineeship, ziet young professionals als sterke schakel om de internationale marktpositie te behouden. ‘Onze trainees zijn ambitieus en fris. Ze zijn in staat om problemen aan de kaak te stellen. Door jongeren de ruimte te bieden, worden marktkansen gesignaleerd en komen initiatieven op gang waarvan we nooit hadden durven dromen. Dit is een mooie bijdrage aan de Nederlandse watersector. Inspiratie, innovatie en vraag & aanbod centraal stellen – zonder belemmerende grenzen – dat is wat Nederland nodig heeft om onze positie te behouden.’ 

De Aquatech is onderdeel van de Amsterdam International Water Week (AIWW), die plaatsvindt van 2 t/m 6 november. Tijdens de AIWW komen vele (inter)nationale professionals samen om de watersector integraal te benaderen.
Kijk hier voor meer informatie over de Young Business Borrel op donderdag 5 november.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Tine te Winkel – 0031 653 46 69 48  tine.tewinkel@acaciawater.com 
Chamo Bijlmakers – 0031 640 40 39 85 – cbijlmakers@h2o-job.nl 

(Persbericht Nationaal Watertraineeship, november 2015)