Gezocht! Grootste Talent en Beste Werkgever binnen de Watertechnologiesector. 

Goed onderwijs en het aantrekken en behouden van talent is van vitaal belang voor de toekomst van de Nederlandse Watertechnologiesector. Hoe inspireer je je medewerkers en beloon je talent? En hoe verbinden we toekomstig talent met het juiste bedrijf? Waar bevindt zich talent en hoe wekken we hun interesse? Hoe pak je dit aan?

Met de Inspiratie Award ‘Grootste Talent’ spelen wij in op het verbeteren van de zichtbaarheid van de water- en technologiesector. Met als focus: Werken in de watertechnologie nog aantrekkelijker maken. Wij werken hiervoor samen met het ‘Centre of Expertise Water Technology’ (CEW).

Daarnaast vinden wij dat ook vindingrijke, creatieve initiatieven om talent aan te trekken en te behouden een podium verdienen! Met de Inspiratie Award ‘Beste Werkgever’ zetten wij dit soort bedrijven graag in de spotlight.

De twee Inspiratie Awards worden uitgereikt op 19 maart tijdens de Aqua NL vakbeurs in Gorinchem.

Wat zijn de criteria? 
De jury beoordeelt op de volgende criteria: Hoe wordt talent gezocht en gevonden, hoeveel nieuwe instromers zijn er in 2019 geweest en hoe bindt de organisatie op een inspirerende manier talent. Instromers kunnen worden beoordeeld op resultaten (technisch, sociaal of commercieel), persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld het inspireren van zijn/haar collega’s.

De jury bestaat uit een team van experts uit de watertechnologiesector en/of leden van ENVAQUA.

Wat is er te winnen?
Het ‘grootste talent’ wint naast de award ook een waardecheque en krijgt aandacht op de website, social media en in de nieuwsbrief te staan van ENVAQUA en het CEW.

De werkgever wint de award voor ‘beste werkgever’ en de nodige media-aandacht via website, social media en nieuwsbrief van ENVAQUA.

Inschrijven
Schrijf je nu in! Inschrijven kan tot 24 februari aanstaande via onderstaande link. Uit de inschrijvingen worden drie genomineerden geselecteerd en die worden gevraagd nog wat extra informatie toe te sturen. De jury beslist uiteindelijk wie de award wint.

Inschrijving ‘Grootste Talent’ – klik hier 
Inschrijving ‘Beste Werkgever’ – klik hier