Genomineerden Inspiratie Award Beste Werkgever en Grootste Talent bekend!

Zojuist wordt bekend dat de Aqua Nederland vakbeurs is verplaatst naar Juni. De data in onderstaand bericht kloppen dus niet (update 10-3-2020; 16.51 uur).

Afgelopen week heeft de jury vanuit alle inzendingen de drie genomineerden voor zowel Beste Werkgever als Grootste Talent voor de watersector geselecteerd. Op 19 maart zullen de genomineerden op de Aqua Nederland in Gorichem in een korte pitch zich voorstellen.

Genomineerd voor de ENVAQUA-Inspiratie Award: Beste Werkgever:

  • Royal HaskoningDHV
  • HDM Pipelines
  • Hellebrekers

Genomineerd voor de CEW-ENVAQUA Inspiratie Award: Grootste Talent:

  • Stefanie Stubbé genomineerd door Michel Riemersma – Royal HaskoningDHV
  • Farah Al-Massri genomineerd door Hans Wouters – Brightwork Products
  • Elise van der Linde genomineerd door Joost Paques – Fertipaq

De Inspiratie Award ‘Beste Werkgever’ is voor de organisatie die talent weet aan te trekken en te behouden. Talent is van vitaal belang voor de toekomst van de Nederlandse Watertechnologiesector. Hoe inspireer je je medewerkers en beloon je talent? En hoe verbinden we toekomstig talent met het juiste bedrijf? Waar bevindt zich talent en hoe wekken we hun interesse? Hoe hebben deze bedrijven dit aangepakt?

Met de Inspiratie Award ‘Grootste Talent’ spelen wij in op het verbeteren van de zichtbaarheid van de water- en technologiesector. Met als focus: Werken in de watertechnologie nog aantrekkelijker maken. Wij werken hiervoor samen met het ‘Centre of Expertise Water Technology (CEW)‘.

Het programma ziet er als volgt uit:

14.30 uur      Welkom door Ignaz Worm – directeur ENVAQUA
14.45 uur      ‘Instroom en innovatie: kip of ei?’ door Else Boutkan, Programmamanager Human Capital Topsector Water& Maritiem samen met Pieter den Dekker, afstudeerstudent drinkwatertechnologie Civiele Techniek TU Delft
15.00 uur      De juryleden
15.10 uur      De genomineerden voor Beste Werkgever
15.15 uur      Pitches
15.30 uur      ‘De arbeidsmarkt is ook een markt met vraag en aanbod! CEW Presentatie door Jeroen Rijnhart, algemeen directeur
15.45 uur      De genomineerden voor Grootste Talent
16.00 uur      Jury dankt de genomineerden en gaat zich beraden.
16.00uur        Pauze
16.30 uur      Bekendmaking prijswinnaars op de Aqualounge
Beste Werkgever
Grootste Talent
17.00 uur      Borrel op de AQUA lounge
18.00 uur      Eind programma

Wij zijn te vinden in Theater 1 op de Aqua Nederland vakbeurs.

ENVAQUA is hét netwerk van Nederlandse ondernemingen uit de brede sector van water- en milieutechnologieën. Wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor opdrachtgevers en overige stakeholders in binnen- en buitenland.

Als Nederlandse brancheorganisatie voor leveranciers en producenten van milieu- en watertechnologie vertegenwoordigt ENVAQUA 115 toonaangevende lidbedrijven die wereldwijd actief zijn met een gezamenlijke omzet van 4,2 miljard euro en 20.000 FTE.

Het Centre of Expertise Water Technology (CEW) is hét kennis- en innovatiecentrum voor toegepast onderzoek en productontwikkeling op het gebied van watertechnologie. Het CEW bundelt expertise van onderwijs, onderzoek, overheden en ondernemingen. Wij zijn uw partner op het gebied van toegepast onderzoek, productontwikkeling en onderzoeksfaciliteiten