GEA Westfalia Separator Nederland

Standnummer : 287

GEA Westfalia Separator IO
Simply ingenious – Ingeniously simple
“Hoe kunnen we een complex systeem heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk maken?” 
Met dit uitgangspunt heeft GEA Westfalia Separator het nieuwe IO besturingssysteem ontwikkeld.
Productieprocessen worden almaar complexer, zo ook het besturen van deze processen. Het besturingssysteem als interface tussen mens en machine is daarbij bijzonder belangrijk. Het ontwerp van een nieuw besturingssysteem moest zo eenvoudig en begrijpelijk mogelijk zijn. 
Het resultaat: GEA Westfalia Separator IO, eenvoudig, intuïtief, efficiënt en betrouwbaar.

Slibontwatering met Westfalia Separator® ecoforce watermaster CF

De Westfalia Separator® ecoforce watermaster CF-serie is een nieuwe generatie decanters voor efficiënte en duurzame water- en slibbehandeling met ‘deep pond’ ontwerp. De CF-serie decanters zijn uitgerust met de hoogst geavanceerde Westfalia Separator® summation aandrijving waarbij de decanter altijd met een optimaal trommel- en verschiltoerental draait. Dit ontwerp resulteert in aanzienlijk lagere operationele kosten als gevolg van een lagere polymeer behoefte, een lager energieverbruik en een betere ontwatering van het slib. Dit wordt ook nog eens bereikt in combinatie met een grote flexibiliteit en maximale betrouwbaarheid. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de machine op de meest optimale wijze aan te passen aan de bestaande installaties en faciliteiten en voorziet in een optimale toegankelijkheid ten behoeve van service-doeleinden.
GEA Westfalia Separator is een belangrijke speler in het ontwikkelen en bouwen van innovatieve mechanische separatiesystemen voor o.a. afvalwaterbehandeling. Wij hebben vele referenties in binnen- en buitenland op rioolwaterzuiveringen (RWZI’s), bij de verwerking van mest en/of digestaat en bij industriële toepassingen. Wij denken graag op operationeel en tactisch niveau met onze klanten mee over technische specificaties en service levels. Maar ook op strategisch niveau gaan we graag de samenwerking aan: samen kosten reduceren, samen processen verbeteren en samen de productiviteit verhogen.

GEA Westfalia Separator Nederland BV
Carl Schoonus / Remko van Hasselt, Senior Sales Engineers
Hoogveld 16, 5431 NW Cuijk
Telefoon: (0485) 319300
Internet: www.gea.com