Flowmeting klaar voor de toekomst

Proline 300/500
De nieuwe Proline 300/500 meet niet alleen de flow met de grootste nauwkeurigheid, maar biedt ook inzicht in het proces door een schat aan belangrijke diagnostische en procesgegevens.
Hierdoor heeft u optimale controle over uw proces, minder shutdowns en dus een efficiënter proces.

Multivariabele en kwalitatief hoogwaardige sensoren
De Proline serie heeft sinds 1993 een voortdurende ontwikkeling ondergaan. 
De nieuwe Proline 300/500 transmitters kunnen worden gecombineerd met de Promass (Coriolis) en Promag (elektromagnetische) sensoren, die zich keer op keer hebben bewezen.

Afhankelijk van het meetprincipe, kunnen meerdere procesvariabele worden gemeten door slechts één apparaat tegelijk. 

  • Met het Coriolis meetprincipe kunnen massaflow, volumeflow, dichtheid, concentratie, viscositeit en temperatuur gemeten worden.
  • Met het Elektromagnetische meetprincipe kunnen volumeflow, temperatuur en geleidbaarheid gemeten worden.

Elke Proline 300/500 instrument wordt gekalibreerd met behulp van erkende, volledig traceerbare kalibratiefaciliteiten  conform ISO/IEC 17025. Dit is wereldwijd ongeëvenaard en garandeert  hetzelfde hoge kwaliteitsniveau ongeacht waar de productieplaats zich bevindt. Het robuuste ontwerp van alle Endress+Hauser sensoren staan garant voor optimale prestaties, zelfs onder zeer wisselende procesomstandigheden.

Procesgegevens dankzij de informatie uit het veld 
Proline 300/500 is uitgerust met een veelheid aan functies, die u als gebruiker van maximale hoeveelheid procesinformatie voorzien. Het is niet alleen mogelijk om diagnose-, service- of proces- gegevens via de controlekamer in te lezen, maar nu ook on-site dankzij een geïntegreerde webserver. Hiervoor is geen extra software meer noodzakelijk. Maak verbinding via uw smart Phone of Tablet d.m.v. WLAN (wereldwijde innovatie).

Kijkend naar de toekomst met Proline – klaar voor industrie 4.0
Proline 300/500 is leverbaar met verschillende protocollen: HART, PROFIBUS, FOUNDATION fieldbus, Modbus RS485, EtherNet/IP en PROFINET. Dit zorgt voor een naadloze integratie van de flowmeter in uw bestaande infrastructuur of  automatiseringssystemen. 

Meer informatie: www.nl.endress.com/proline300-500

(Persbericht Endress+Hauser, september 2016)