Feestelijke ondertekening samenwerking Waternet en Wateropleidingen

Wateropleidingen en Waternet zijn een partnerschap aangegaan voor de duur van 2 jaar met als doel de waterkennis van de medewerkers van Waternet naar een hoger peil brengen. Waternet zuivert afvalwater, maakt drinkwater en houdt het oppervlaktewater op peil en schoon. Kennis en vaardigheden zijn van groot belang om deze taken goed uit te voeren. Waternet heeft behoefte aan goed geschoolde medewerkers. Met up-to-date opleidingen speelt Wateropleidingen hier op in. De docenten van Wateropleidingen dragen kennis uit de praktijk over. Hierdoor krijgt Waternet de beschikking over actuele en praktijkgerichte kennis en vaardigheden voor alle medewerkers.
Waternet stelt samen met Wateropleidingen haar waterkennis beschikbaar voor de watersector. Het gezamenlijk ontwikkelen van een nieuwe cursus is daar een voorbeeld van. De cursus wordt opgenomen in het aanbod van Wateropleidingen. Op deze manier kunnen ook medewerkers van andere bedrijven deze cursus gaan volgen. Samen kennis delen.


Agnes Maenhout (directeur Wateropleidingen) en Milla van Kempen (manager Mens & Organisatie bij Waternet) ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Naar de Bedrijvenregistervermelding van Wateropleidingen
(persbericht mei 2015)