Erwin-Dirkse-wafilin-bestuur
Foto: Erwin Dirkse, Jos van Dalfsen, Henk Schonewille en Harry Dalfsen (van links naar rechts), Wafilin Systems.

Erwin Dirkse neemt, samen met technisch directeur Harry van Dalfsen, plaats in de nieuw gevormde Raad van Advies van Wafilin. Dirkse is onafhankelijk bestuurder bij Global Environmental Solutions en voormalig eigenaar van Dirkse Milieutechnologie, dat nu in handen is van Broadview. Ook is hij lid van het Raad van Toezicht van Water Alliance.

Raad van Advies Wafilin

Dirkse: “Ik kijk uit naar de samenwerking met Wafilin Systems en ik kan niet wachten om deel te zijn van dit groeiende en innovatieve bedrijf dat bijdraagt aan een betere wereld. Internationaal zie ik veel groeikansen en ik zal mijn kennis en ervaring daarvoor inzetten, samen met Harry, en ter ondersteuning van het bestuur.” Harry van Dalfsen draagt de komende maanden het bestuurlijke stokje over aan R&D Manager Jos voordat hij plaatsneemt in de adviesraad. Het nieuwe bestuursorgaan moet het management ondersteunen in het uitdragen van het duurzame en circulaire ondernemerschap.

Het nieuwe bestuur van Wafilin wordt gevormd door R&D Manager Jos van Dalfsen en ceo Henk Schonewille.

Wafilin is gespecialiseerd in maatwerk voor membraanfiltratiesystemen in de industrie. Het bedrijf noemt zichzelf ‘masters in membrains’ om vooral de expertise te benadrukken die het in huis heeft voor het ontwerpen en leveren van slimme en innovatieve toepassingen van membraanscheidingsprocessen.