EnviroChemie zet, na succesvol jaar, verdere groei in

In de traditioneel belangrijke klantenkring voor de kleine en middelgrote compacte systemen voor interne proces -en afvalwaterbehandeling, kwamen de orders meestal uit de afzetmarkten van Duitsland, Benelux en Zwitserland. Hetzelfde geldt voor de service, bedieningsprojecten, het onderhoud en chemische producten. De ontwikkeling van de eigen vlokkulatiemiddel menginstallatie en de uitbreiding van de distributie op het gebied van flocculatie , coagulatie en koelwaterbehandeling heeft een aanzienlijke duw in de sevicesector gebracht , zegt Gottlieb Hupfer , voorzitter van de EnviroChemie management.
Ter uitvoering van de verdere groeiplannen in Rossdorf werd grond verworven en is reeds begonnen met de planning voor uitbreiding van de kantoor, werkplaats en laboratorium capaciteit op het hoofdkantoor . De eerste structurele uitbreidingen zullen midden 2015 klaar zijn. 
Het jaar 2013 is zeer positief afgerond . Vergeleken met de vorige periode zijn zowel de omzet als de winst aanzienlijk gestegen. Het aantal werknemers in de hele EnviroChemie Groep is gegroeid met 8 %. Op dit moment zijn er gemiddeld 380 werknemers in loondienst.
De vraag van nationale en internationale klantenkring is zeer levendig is in de eerste weken van het nieuwe boekjaar. De bestelling komen binnen. Ondanks een aantal risico’s met Oost- Europa voor wat betreft de crisis in Oekraïne, zien wij bij EnviroChemie de toekomst positief, zo beoordeeld Hupfer de situatie.
Naar de Bedrijvenregister vermelding van Enviro Chemie

(Persbericht Enviro Chemie, maart 2014)