EnviroChemie neemt nieuwe productie-installatie voor waterchemie in bedrijf

Het bedrijf begon in het voorjaar van 2015 met de bouw van de nieuwe productiehal op een perceel dat werd overgenomen door de gemeente Roßdorf. Het grenst direct aan de bestaande site. In de nieuwe hal, werden het meng- en vulinstallaties volgens de modernste stand der techniek opgebouwd. Het installatie ontwerp is gebaseerd op de ervaringen van de bestaande productie-installaties op de site van Mainz. 
In de nieuwe installatie kan op 800 m² productieoppervlak per dag 30 ton vloeibaar product voor de waterchemie, zoals bijvoorbeeld; coagulatiemiddel, flocculatiemiddel, conditioneringsmiddel, desinfectiemiddel, inhibitoren en neutralisatiemiddel worden geproduceerd. Met de bouw en de openstelling van deze nieuwe installatie, volgt EnviroChemie consequent de strategie om installatietechnologie, behandelingsproducten en diensten uit één hand aan te bieden en om daarmee een uitstekende klantenservice voor haar industriële klanten te realiseren.


Foto: EnviroChemie heeft bij haar hoofdvestiging in Rossdorf (D) de nieuwe productie-installatie voor waterbehandelingschemicaliën in bedrijf genomen. 

(Persbericht EnviroChemie, februari 2016)