ENVAQUA ‘s Aqua Nederland Vakbeurs als platform van vernieuwing

De welbekende seminars omtrent afval- en drinkwater die dit jaar georganiseerd zijn als de nationale watertechnologieweek, trokken meer dan 300 bezoekers. De thematiek van de seminars is dit jaar naast afval- en drinkwater uitgebreid met industry & water en food & water. Dit trok een nieuw publiek en resulteerde in vele enthousiaste reacties. Via www.nationalewatertechnologieweek.nl zijn de presentaties terug te vinden.
De centrale stand van de watercoalitie (NWP, Wateralliance & ENVAQUA) bood een open, frisse omgeving waar men onder het genot van een hapje en drankje met elkaar in gesprek kon treden. De stand was wederom een succes: “Met de recente fusie tussen AQUA Nederland en VLM bood de beurs een mooie gelegenheid om onze nieuwe gestalte aan de watermarkt te tonen. Het was duidelijk te zien dat de kracht van deze fusie werd opgemerkt; nieuwe leden hebben zich gemeld en er is volop genetwerkt.” aldus branchemanager ENVAQUA, André Braakman. 
ENVAQUA is de branchevereniging van Nederlandse technologische ondernemingen uit de brede sector van water- en milieutechnologieën, ontstaan uit een fusie van VLM en Aqua Nederland. www.envaqua.nl
(persbericht maart 2015)