Egbert de Jong

Egbert de Jong is begin 1987 afgestudeerd aan de Landbouw Universiteit in Wageningen met specialisatie Milieuhygiëne – Waterzuivering. Sindsdien is hij in dienst bij de Suez Environment Groep bij de filialen van Degremont en Ondeo Industrial Solutions in Nederland en Engeland. In zijn carrière heeft hij verschillende posities gehad in de groep. Momenteel is Egbert de Jong Global Business Development Manager Oil&Petrochem Downstream voor de Degremont groep. Degremont is een toonaangevend engineering contractor voor proceswater-, afvalwater- en slibbehandelingsinstallaties. De projecten die gevolgd worden bevinden zich naast Europa ook in Rusland en de voormalige USSR landen, het Midden Oosten, Afrika, China, Brazilië en Noord Amerika. Degremont werkt in Europa vanuit een pan-Europese business unit waarbinnen verschillende filialen uit verschillende landen samenwerken. 

Ondeo Industrial Solutions (Ondeo IS), een dochtermaatschappij van SUEZ ENVIRONNEMENT, is een toonaangevende leverancier van alle soorten industriële apparatuur, installaties en diensten voor waterbehandeling in binnen- en buitenland, van ruw water- tot afvalwaterbehandeling en slib management. 

Ondeo IS onderhoudt en exploiteert meer dan 200 waterbehandelingsinstallaties voor industriële klanten in heel Europa. Zij heeft meer dan 2.000 industriële afvalwater zuiveringsinstallaties en meer dan 1800 proceswaterbehandelings-installaties gebouwd.

Willem Barentszweg 4

5928 LM Venlo
 
Tel. +31 (0)6 136 55 664
Fax. +31 (0)77 – 3 231 230