Een nieuwe dimensie in niveaumeting 

Micropilot FMR10 en FMR20 behoren tot de eerste contactloze radar niveaumeters die met Bluetooth® inbedrijfname, bediening en onderhouds-app kunnen worden bediend. De compacte radar bestaat volledig uit PVDF. De ingegoten elektronica weert het binnendringen van water waarmee een lange levensduur van de sensor is gegarandeerd. De compacte radar is uitermate geschikt voor de diverse niveaumetingen in de (afval) waterindustrie en bedrijfseigen utiliteit installaties.

De smart Blue app maakt het mogelijk om elke met Bluetooth uitgeruste smartphone of tablet (iOS of Android)de radar te bedienen. Dit verhoogt de beschikbaarheid van de installatie als gevolg van de snelle toegang tot de applicatie specifieke data. De smart Blue app staat ook garant voor kostenbesparingen door het gebruik van de bestaande niet-merkgebonden hulpmiddelen.

De FMR10 en FMR20 zijn de meest compacte radar niveaumeters op de markt dankzij het unieke ontwerp waarbij de zender en ontvanger in één chip geïntegreerd zijn. Door het compacte ontwerp zijn de sensoren geschikt voor toepassingen met een beperkte inbouwmogelijkheid. 

Meer informatie: 
www.nl.endress.com/fmr10 

www.nl.endress.com/fmr20