Jarenlang stonden Dutch Spiral en REKO apart op de Aqua Nederland. Dit jaar staan de bedrijven op een gezamenlijke stand. Dutch Spiral en REKO opereerden al langer naast elkaar op zowel de industriële als de communale markt. Ook is Dutch Spiral al jarenlang een vertrouwde producent van de REKO producten.

REKO, al sinds 1964 actief, ontwerpt en levert installaties om vaste stoffen te scheiden uit afval- of proceswater. Een belangrijk onderdeel daarvan is het asloos schroeftransport en schroefgerelateerde producten, een onderdeel waar Dutch Spiral onder andere groot mee is geworden.

Na veranderingen in het aandeelhouderschap van REKO intensiveert de samenwerking nu ook op andere gebieden en bundelen de specialisten hun krachten. Beide productlijnen vullen elkaar naadloos aan en samen met de machines van HUBER SE ontstaat er een volledig assortiment op het gebied van mechanische afvalwaterbehandeling.

We presenteren ons op Aqua Nederland als partners. De afgelopen tijd zijn we o.a. bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe schroefpers – een vruchtbaar resultaat van onze samenwerking die we op de AquaA Nederland presenteren.

www.dutchspiral.nl

Standnr. K.102