Drie nieuwe leden voor de Raad van Commissarissen van KWH Water B.V.

Drie nieuwe leden voor de Raad van Commissarissen van KWH Water B.V.

Per 1 juli 2014 treden drie nieuwe leden toe tot de Raad van Commissarissen van KWH Water B.V., het onderzoeksinstituut van de Nederlandse drinkwater sector. Zo volgt Pier Nabuurs David Luteijn op als voorzitter van de Raad van Commissarissen die na twee benoemingsperioden van vier jaar als voorzitter afscheid van de Raad van Commissarissen neemt. Nabuurs is tot 2011 CEO van KEMA geweest en is daarna o.a. interim-voorzitter van de topsector Energie geweest. Nabuurs is benoemd tot 1 juli 2018.
Erika  Marseille RA volgt Renko Campen op als lid van de Raad van Commissarissen die na twee benoemingsperioden van vier jaar als secretaris afscheid van de Raad van Commissarissen neemt. Marseille is Director Financial Planning, Analysis and Reporting bij AkzoNobel en heeft daarvoor diverse financiële functies vervuld. Marseille is benoemd tot 1 juli 2018.
Guïljo van Nuland volgt Peter Vermaat op als lid van de Raad van Commissarissen die wegens het aanvaarden van een andere functie afscheid van de Raad van Commissarissen neemt. Van Nuland is algemeen directeur van Brabant Water N.V. en in die hoedanigheid vertegenwoordiger van de aandeelhouders van KWH Water B.V. Van Nuland is benoemd tot 1 juli 2015.