Doe mee aan de WaterInnovatieprijs 2016

Bedrijven, belangenorganisaties, kennisinstellingen, overheden en particulieren kunnen innovatieve waterprojecten inzenden op waterinnovatieprijs.nl. De Waterinnovatieprijs beloont innovatieve projecten die toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van waterschappen.

WATERBEWUSTZIJN VERGROTEN IN DELTALAND NEDERLAND

Naast de gebruikelijke categorieën Waterveiligheid, Schoon water en Voldoende water is er dit jaar een categorie ‘Waterbewustzijn’. Hoe zorgen we ervoor dat Nederlanders zich beter bewust worden van het feit dat waterveiligheid, schoon en voldoende water in onze delta niet vanzelfsprekend zijn?

Voor deze categorie komen projecten in aanmerking die door middel van educatie, communicatie en/of participatie een bijdrage leveren aan het vergroten van het waterbewustzijn in Nederland.

INSCHRIJVEN KAN TOT 21 SEPTEMBER!

Op de website waterinnovatieprijs.nl is het tot 21 september mogelijk projecten in te schrijven. De inzenders krijgen de kans hun project op de website te presenteren via beeld en een korte omschrijving. Een deskundige jury beoordeelt de innovaties.

Op 17 november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

(Persbericht Unie van Waterschappen)