Deelnemersbijeenkomst Netherlands Water Partnership

Natuurlijk kijken we terug op 15 jaar samenwerking in de watersector. Hoe het lukte om het Wereld Water Forum naar Den Haag te halen, welke lessen we hebben geleerd van de inzet in New Orleans, welke ontwikkelingen we zagen in Watertechnologie en Deltatechnologie en thema’s als ‘Hulp en Handel’ en ‘Water en Voedsel’. Met de lessen van het verleden kijken we vooral ook naar het heden en de toekomst: waar staat het partnership in de realisatie van haar ambities, welke kansen ziet de sector.
Datum: vrijdag 27 juni 2014
Starttijd: 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur)
Locatie: Muntgebouw, Leidseweg 90, 3531 BG in Utrecht 
U kunt zich hier aanmelden.
Programma:
Aan het begin van het programma geven we een overview van 15 jaar samenwerking in de sector, daarna focussen we op drie onderwerpen:
1. De strategische sector, van toekomstvisie naar actie; op film ingeleid en daarna in gesprek met onder meer Rolien Sasse (Sasse Advisory Services) Menno Holterman (Nijhuis Watertechnologie) Arnoud Passenier (ministerie van Infrastructuur en milieu). U kunt meepraten, onder andere via uw smartphone. 
2. De samenwerkende sector, het publiek private netwerk; op film ingeleid, daarna in gesprek met onder meer Frank Goossensen (Arcadis) Robert de Bruin (Van Oord) Jeroen van der Sommen (Akvo) Professor Teisman (Erasmus Universiteit), en u, via uw smartphone of via de microfoon. 
3. De zichtbare sector: profilering en branding; op film ingeleid door onder meer Ger Bergkamp (IWA). Daarna in gesprek met Paul Buijs (Berson UV) Stefan Nijwening (Rebel Group) en Lisa Brand (LG Sound). U kunt vanzelfsprekend weer meepraten. 
Vervolgens sluiten het bestuur en directie van NWP de bijeenkomst feestelijk af.
Daarna hebt u ruim de gelegenheid om uw mede-deelnemers te leren kennen tijdens de borrel. De bijeenkomst is alleen voor deelnemers. Wilt u deelnemer worden, neem dan contact op met Suzanne Tietema, s.tietema@nwp.nl.
Graag tot ziens op 27 juni!