Verder Liquids introduceert de nieuwe Verderflex Dura 80 slangenpomp. De Verderflex Dura 80 is een krachtige industriële slangenpomp, ontworpen voor een breed scala aan toepassingen in de procesindustrie.

De Dura 80 heeft een capaciteit van 42 m³/h en een maximale druk van 16 bar, waardoor het een ideale oplossing is voor toepassingen met een hoog debiet. Tot de nieuwe kenmerken behoren een hijspunt op het frontpaneel, een vulpunt voor smeermiddel en een nieuw toegangsklepje voor eenvoudige reiniging. Deze nieuwe functies zijn gebaseerd op feedback van gebruikers en zijn ontworpen om de bediening en het onderhoud te vergemakkelijken.

“We zijn verheugd om de Verderflex Dura 80 aan te kondigen als nieuwste toevoeging aan ons Dura-assortiment”, zegt Michael Homer, Managing Director bij Verder Ltd. “Deze pomp stelt nieuwe normen voor prestaties en gebruiksgemak en biedt een ideale oplossing voor toepassingen waarbij een hoge capaciteit en hoge druk vereist zijn.”

De belangrijkste kenmerken die het verschil maken zijn:
✔ Het hijspunt, om het frontpaneel te ondersteunen als deze wordt verwijderd.
✔ Het vulpunt voor smeermiddel, maakt eenvoudig bijvullen mogelijk zonder verwijdering van bouten.
✔ Toegangsdeksel op het frontpaneel, voor het eenvoudig verwijderen van vuil tijdens vervanging van de slang, om deze een optimale levensduur te garanderen.

Verder presenteert een divers en geavanceerd assortiment pompen. Het portfolio omvat in eigen huis geproduceerde robuuste peristaltische pompen, efficiënte luchtbediende membraanpompen en elektrische dubbelmembraanpompen en zeer efficiënte roestvrijstalen centrifugaalpompen en mengoplossingen. Dit brede scala aan oplossingen garandeert flexibele aanpassingsmogelijkheden aan de individuele eisen van onze klanten.