Danny Traksel stapt over naar Royal HaskoningDHV

Danny Traksel (45) gaat vanaf 1 oktober aan de slag als director business development bij Royal HaskoningDHV. Hij zal samen met Paul Roeleveld een leidende rol spelen in de businessontwikkeling op het gebied van (afval)watertechnologie.

Traksel heeft ruim twintig jaar ervaring in de nationale en internationale watersector. Als commercieel directeur van Sustec Consulting & Contracting rondde hij – samen met zijn collega’s in Wageningen – de thermische-drukhydrolyseprojecten in Venlo en Apeldoorn af en initieerde hij de uitrol van de Sustec-producten in Europa en Noord-Amerika.

Met een sterke focus op de circulaire watereconomie gaat hij bij Royal HaskoningDHV – samen met launching customers – werken op het snijvlak van technologische innovatie, productontwikkeling en het vermarkten van nieuwe producten. Het productenportfolio van Royal HaskoningDHV omvat onder andere het afvalwaterzuiveringssyteem Nereda, in de sliblijn Ephyra en Themista, en Aquasuite, het monitoring- en controlsoftwareplatform voor de waterketen.

Voor zijn periode bij Sustec was Traksel werkzaam als commercieel directeur bij Veolia Water Solutions & Technologies, vervulde hij verschillende rollen bij KWR en was hij export sales manager bij Berson UV-techniek.