CG Drives & Automation

Standnummer : 226

Emotron frequentieregelaar, IP20 nu ook in de kleine vermogens

Het regelen van freqenties doe je voortaan met frequentieregelaars van CG Drives & Automation voor kleine vermogens. Deze frequentieregelaars hebben net als de grote vermogens regelaars hetzelfde bedieningsgemak en zijn even betrouwbaar. 
CG Drives & Automation, voorheen Emotron, staat bekend om haar flexibele en snelle service, korte lijnen en uitstekende reactietijd.  Zo kun je zeker zijn van een prettig traject met een gewenst resultaat.
Op 17, 18 en 19 Maart kun je naast de grote vermogens, ook de nieuwe lijn IP20 regelaars bezichtigen op de Aqua Nederland Vakbeurs te Gorinchem, stand 226. Laat je hier informeren over de mogelijkheden voor jouw organisatie en maak kennis met het waterteam van CG Drives & Automation.
CG is een wereldwijde pionier op het gebied van elektrische energie. Van energie opwekking tot aan de eindgebruiker, met meer dan 15.000 werknemers binnen de diverse locaties in 85 landen. CG levert elektrische producten, systemen en diensten voor nutsvoorzieningen, energieopwekking, industrie en consument.
Smart Solutions, Strong Relationships
Contactgegevens:
CG Drives & Automation
Polakkers 5, Postbus 132, 5530AC Bladel
www.emotron.com / www.cgglobal.com
+31 (0)497 389 222